Spotler Connector

DynamicApps heeft een laagdrempelige koppeling gerealiseerd tussen Spotler en Dynamics CRM (oftewel Dynamics 365 CE oftewel het Power Platform).

Spotler

Wat is spotler:

Spotler maakt e-mail marketing makkelijker

Spotler is e-mail marketing (automation) software die marketeers en
communicatieprofessionals meer marketing power geeft. Dus niet oneindig veel functies in de software, maar functies die echt gebruikt worden en die makkelijk en snel toe te passen zijn. Met Spotler maak je zelf snel en gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, landingspagina’s, A/B splittesten en automatische (event-triggered) campagnes.

Onze koppeling:

Vraag hier een online demo aan voor spotler.

De functionaliteiten van onze connector kunt u hier teruglezen.

Nog enkele voordelen van de connector van DynamicApps:

  • Kleine ‘footprint’ in Dynamics365, dat wil zeggen dat we zo min mogelijk in Dynamics 365 hebben aangepast, maar zo veel mogelijk in onze SaaS/Cloud oplossing. Het voordeel is dat we voor updates, bugfixes en configuratie aanpassingen niet in uw systeem hoeven te zijn. 
  • Onze oplossing gebruikt zoveel mogelijk bestaande functionaliteit in Dynamics 365. Zo is bijvoorbeeld elke mailing terug te zien als mail activiteit bij bv het Account, zie ook het plaatje hieronder van de tijdlijn.
  • De installatie kosten zijn minimaal, we hebben hooguit 2 uur nodig om u aan te sluiten, en dan reserveren we nog 2 uur voor uitleg en customizations.
  • Bent u zelf partner en wilt u de Spotler Connecter aan u klanten verkopen dan leggen we u graag uit wat er moet gebeuren zodat u zelf de implementatie bij uw klant kunt doen.

 

Voor partners is het voordeel dat we geen concurrent zijn, Dynamichands waaraan DynamicApps is gelieerd, doet geen projecten bij klanten. DynamicHands is ingericht voor detachering, support, beheer en onderhoud van Dynamics 365.

Prijs 

De prijs van de koppeling is € 120 per maand ( facturatie vooraf per jaar). Hierbij komen dan nog de eenmalige kosten voor de implementatie vanaf ongeveer € 400 euro. 

 

 

Neem contact op voor meer informatie

Mail